De Kolk

luchtfoto westergouwe gouda

Groen en levendig wonen

Westergouwe is een groene en waterrijke woonwijk, gelegen aan de rand van Gouda. Met het buitengevoel om je heen en de stad dichtbij vind je hier de ideale combinatie van rust en dynamiek. En daar is nu ook de Kolk. Een leuke, levendige buurt met een gevarieerd woningaanbod.

afbeelding met tekst

Jong en oud zal zich hier thuis voelen. Kinderen zullen zich aangetrokken voelen tot het avontuur dat buiten lonkt. Singles, ouders en senioren zullen het gezellige en rustgevende gevoel van een centrale, autoluwe buurt waarderen. En een fijne en comfortabele woning maakt dat gevoel natuurlijk helemaal compleet.

stockphoto wijn vrienden

Maximaal met elkaar verbonden

De Kolk is aangewezen als het kloppende hart van de wijk Westergouwe. Dit betekent dat het merendeel van de voorzieningen hier straks samenkomt: winkels, horeca, een scholencluster met een sportveld, welzijnsvoorzieningen en een zorgcomplex met ruimte voor maatschappelijke instanties en dienstverleners. Bekijk de huidige voorzieningen op de gebiedswebsite www.westergouwe.nl. In de wijk vind je onder andere de meest circulaire Albert Heijn van Nederland!

Planning

In de Kolk worden verschillende woonbuurten ontwikkelt. In 2021 zijn de Kolk Fase 1 en 2 in verkoop gebracht. Eind 2021 start de bouw van deze fases. De Kolk Fase 3 is in ontwikkeling én de verkoop start in het voorjaar van 2022. In de komende jaren worden meerdere fases van de Kolk ontwikkelt en in verkoop gebracht. Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

Blijf op de hoogte →